Reçber Petek Servisi

Wiki Article

Evdeki kalorifer peteği temizliği önemli bir bakım işlemidir ve doğru bir şekilde yapılmadığında ısıtma sistemini etkileyebilir. İşte evde kalorifer peteğini temizlemenin adımları:

Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çOkay dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Arkadaşlar gerçekten çok güzel ilgilendiler sağolsunlar baştan savma değil çOkay dikkatle tüm petekleri yıkadılar sonrasında hemen gitmek yerine tek tek havalarını alıp ısılarını kontrol ettiler valla memnun kaldık ellerine kollarına emeğine sağlık

This necessitates specific style setting up. Which has a crew of seasoned engineers and our in-depth know-how from innumerable thriving assignments for a wide array of shoppers and industries, PETEK is often happy to assist you.

Ayrıca içerideki sudaki kireci de sökerek kazan suyunun ısıtılmasını kolaylaştırır ve daha az yakıtla verimliliği artırır. Teraziyi temizlemenin su sirkülasyonunu desteklediğini söyledim.

Kombiler ile ilgili sorunlar çOkay çeşitli sebeplerden kaynaklanabilmektedir ancak bu tür arızalar genellikle garanti kapsamına girmeyen kombilerde meydana gelmektedir. Tarafımızdan yapılan parça değişim/onarım sürecinde değişen parça ve işçiliklere bir yıl garanti vermekteyiz.

Kaliteli ve işin uzmanları tarafından yapılan petek temizliği sayesinde yaklaşık 2 sene boyunca peteklerde ısı sorunu yaşanmaz.

Ankara ve gölbaşı ve çevresınd 2014 yılından bu yana teknık ekıp ve ekıomanlarımızla sız degerli müşterilerimize hizmet verıyoruz.

İletişim bilgilerimizden bize ulaşarak her türlü kombi bakım ve onarımları hakkında bilgi alabilirsiniz. Yapılan işi en uygun fiyata yaparak müşterilerimizi memnun etmek gururlarımızdandır.

Sararan kalorifer peteklerini temizleme işlemi, doğru kimyasalların kullanılması, doğru tekniklerin uygulanması ve peteğin iç yapısına zarar verilmemesi açısından uzmanlık gerektirir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the ideal YouTube practical experience and our most recent capabilities. Learn more

Petek temizliği bakımı, petekteki suyun temizlenmesi ve her şeyden önemlisi sıcak su sisteminde biriken kirecin kimyasallar gardenımıyla parçalanarak temizlenmesi anlamına gelir. İçerideki suyun arıtılması ve petek vanada biriken kirecin arındırılması ile su daha hızlı sirküle edilir ve sıcak su soğutulmadan kombiye girerek daha verimli ısıtılmaktadır.

Öncelikle onur beye çok teşekkür ederim ilk iletişimimizde neyi nasıl yaptığını çok detaylı bir şekilde anlattı, ardından evimize gelerek iş başında yaptığı işlemleri tek tek neden reçber petek servisi ve ne işe yaradığını detaylıca anlatarak çAlright güzel bir işçilik sundu.

A comprehensive company consisting of professional suggestions & demonstrated cleanroom options to your particular person jobs.

Report this wiki page